Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronun elinden tutmak

Rüyada patronun elinden tutmak

Rüyada patronun elinden tutmak yaşlılığında da rahat edeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, kişinin yüzünün güleceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronun elinden tutmak gördüyseniz:

  • Sadece konuyla ilgili kişileri doğru yönlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada patronun elinden tutmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada eşinin elinden tutmak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin elinden tutmak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada düşen birinin elinden tutmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada kızının elinden tutmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, çok iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne elinden tutmak kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, bedeninin de iyileşeceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine inanılır.

Rüyada düşenin elinden tutmak büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına yorulur.

Rüyada bebeğin elinden tutmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments