Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronla el ele yürümek

Rüyada patronla el ele yürümek

Rüyada patronla el ele yürümek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada patronla el ele yürümek gördüyseniz:

  • Aşk, romantizm, yeni arkadaşlık ilişkileri, yardımı dokunacak iş birlikleri ön plana çıkabilir.

Rüyada patronla el ele yürümek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine delalet eder.

Rüyada patronla yürümek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patron eli öpmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, huzurlu günlerin geleceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine tabir olunur.

Rüyada patronla el sıkışmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patronun elini tutmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada patron elini tutmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına delalet eder.

Rüyada patronun elini öpmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada patronunun elini öpmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments