Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronunun elini öpmek

Rüyada patronunun elini öpmek

Rüyada patronunun elini öpmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada patronunun elini öpmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde etmek için bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada eski patronun elini öpmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına yorulur.

Rüyada patronunun elini öpmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına alamet eder.

Rüyada patron eli öpmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada patronun elini öpmek büyük bir yükten kurtulacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına delalettir.

Rüyada patronu öpmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına alamet eder.

Rüyada patronunu öpmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalettir.

Rüyada patron öpmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işaret eder.

Rüyada patronla el sıkışmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments