Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronun elini öpmek

Rüyada patronun elini öpmek

Rüyada patronun elini öpmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronun elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların nasıl sonuçlanacağı veya nasıl devam edeceği konusunda kafanızda şüpheler varsa, boşuna üzülmeyin.

Rüyada patronun elini öpmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada patron eli öpmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, kalabalık günler geçirileceğine, yeni çalışmalara girişileceğine delalettir.

Rüyada eski patronun elini öpmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, sıkılacağı bir haber almaya, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patronunun elini öpmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada patron öpmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patronunu öpmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronu öpmek maceralara atılacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine işaret eder.

Rüyada patron elini tutmak aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments