Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronun elini tutmak

Rüyada patronun elini tutmak

Rüyada patronun elini tutmak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patronun elini tutmak gördüyseniz:

  • Ekonomik, hukuki, duygusal veya vergiler v.b ile ilgili konularda sabrınız taşabilir, sabretmekte veya öfke kontrolü yapmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada patronun elini tutmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yeni kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada patron elini tutmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronun elinden tutmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine alamet eder.

Rüyada patron eli öpmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada patronun elini öpmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronla el ele yürümek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada patronla el ele tutuşmak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret eder.

Rüyada patronla el sıkışmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments