Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan kabak görmek

Rüyada patlıcan kabak görmek

Rüyada patlıcan kabak görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, bunalıma gireceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada patlıcan kabak gördüyseniz:

  • Bazılarını oluruna bırakmakta fayda var.

Rüyada kabak ve patlıcan görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulur.

Rüyada patlıcan ve kabak görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada patlıcan kabak görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada bozuk patlıcan görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada top patlıcan görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada patlıcanlı börek görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada patlıcan dikmek rızkının çeşitleneceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş patlıcan görmek kötü gidişe dur denileceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments