Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan dikmek

Rüyada patlıcan dikmek

Rüyada patlıcan dikmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada patlıcan dikmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda belirsizlikler oluşabilir.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek hayalkırıklığı yaşayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına yorulur.

Rüyada patlıcan dikmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada patlıcan fidanı dikmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan içi görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozulmuş patlıcan görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, hayatının düzene gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada patlıcan bahçesi görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan yıkamak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına delalettir.

Rüyada patlıcan ekmek görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments