Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top patlıcan görmek

Rüyada top patlıcan görmek

Rüyada top patlıcan görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Rüyada top patlıcan gördüyseniz:

  • Gerçekleri açıkça ortaya koymazsanız, işinize karışan ya da sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada top patlıcan görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, maddi konuda zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topan patlıcan görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekilmiş patlıcan görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, para sahibi olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada patlıcanlı börek yapmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına işarettir.

Rüyada biber ve patlıcan görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kurutmalık patlıcan görmek karlı işler yapacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı tabir olunur.

Rüyada patlıcan ektiğini görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, en çetin zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan toplamak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, bütçesinin genişleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments