Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcanlı börek görmek

Rüyada patlıcanlı börek görmek

Rüyada patlıcanlı börek görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına inanılır.

Rüyada patlıcanlı börek gördüyseniz:

  • Belli bir duruma zarifçe hız kazandırmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada patlıcanlı börek görmek birçok ortaklık kurulacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlıcanlı börek yapmak kendisini sorgulama gereği duyacağına, art niyetli kişilere uyacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine işaret eder.

Rüyada patlıcanlı börek yemek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine inanılır.

Rüyada ekilmiş patlıcan görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada patlıcan yapmak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil patlıcan görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine işarettir.

Rüyada patlıcan kebabı görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada salatalık ve patlıcan görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments