Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan ve kabak görmek

Rüyada patlıcan ve kabak görmek

Rüyada patlıcan ve kabak görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan ve kabak gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmanız veya diğerlerini anlamaya çalışmanız kendi bildiğiniz yoldan ilerlemenin yöntemlerini bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada kabak ve patlıcan görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan kabak görmek büyük işlere imza atacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, dertlerinin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan ve kabak görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinden patlıcan almak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına işaret eder.

Rüyada pazardan patlıcan almak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan salatası yemek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, güzel günler yaşanacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada patlıcan seçmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada patlıcan yemeği yemek beklediği haberin gelmeyeceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments