Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk patlıcan görmek

Rüyada bozuk patlıcan görmek

Rüyada bozuk patlıcan görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, varlıklı kimse olacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada bozuk patlıcan gördüyseniz:

  • Her durumda, işveren, yönetici, öğretmen ya da anne, baba gibi, sizin üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin takdirini kazanmanız olasıdır.

Rüyada bozuk patlıcan görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızarmış patlıcan yemek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada patlıcan turşusu görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Rüyada patlıcan kızartması görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, çok daha fazla adım atacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan bahçesi görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kurtlu patlıcan görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına inanılır.

Rüyada salatalık patlıcan görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada patlıcan vermek sadece kendisini düşüneceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments