Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş patlıcan görmek

Rüyada kurutulmuş patlıcan görmek

Rüyada kurutulmuş patlıcan görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş patlıcan gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlerseniz size bir projede veya planda yardımı dokunacak şeyler keşfedebilirsiniz.

Rüyada kurutulmuş patlıcan görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan biber kurutmak iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurutmalık patlıcan görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada havuzun kuruduğunu görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, aile saadetinin de artacağına yorulur.

Rüyada kayısı kurutmak inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yün kurutmak hem de zengin biri olacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ellerinin kuruduğunu görmek kötü halinden eser kalmayacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurutma makinesi görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, maddi açıdan nefes alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments