Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak ve patlıcan görmek

Rüyada kabak ve patlıcan görmek

Rüyada kabak ve patlıcan görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, saygınlığının da artacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, yanlış işler yapacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabak ve patlıcan gördüyseniz:

  • Bazı konulara katılımda bulunarak veya zamanınızı angaje ederek hata yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada patlıcan ve kabak görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabak ve patlıcan görmek çok büyük borçlar alacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada patlıcan kabak görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlanmış patlıcan görmek yeni projelere atılacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada topan patlıcan görmek vaaz ve nasihate, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kızarmış patlıcan görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada patlıcan dikmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeden patlıcan toplamak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, zengin olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments