Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan çalmak

Rüyada patlıcan çalmak

Rüyada patlıcan çalmak iş hayatında iniş yaşanacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kirli işlere bulaşacağına işarettir.

Rüyada patlıcan çalmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada patlıcan çalmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada patlıcan yemeği yemek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bostan patlıcanı görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına alamet eder.

Rüyada haşlanmış patlıcan görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına delalet eder.

Rüyada patlıcan soyduğunu görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan kabak görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine yorulur.

Rüyada patlıcan pişirdiğini görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hararetli olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada patlıcan görmek maddi kriz yaşanacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, işinin başından ayrılmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments