Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan soyduğunu görmek

Rüyada patlıcan soyduğunu görmek

Rüyada patlıcan soyduğunu görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan soyduğunu gördüyseniz:

  • Kararsız yapıdasınız.

Rüyada patlıcan soyduğunu görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, gözyaşının kuruyacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada közlenmiş patlıcan soymak başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada patlıcan soymak başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada soğan soymak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada yüz soymak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta soyduğunu görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, işlerin canlanacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev soymak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına delalet eder.

Rüyada mandalina soyduğunu görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi kayıpların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments