Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan görmek

Rüyada patlıcan görmek

Rüyada patlıcan görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Rüyada patlıcan gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızla bağlantılı aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada patlıcan salatası yemek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işarettir.

Rüyada dalından patlıcan koparmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine inanılır.

Rüyada kurutulmuş patlıcan görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan doğradığını görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah patlıcan görmek günbegün kötüleşeceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, hane içine ay doğacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan oymak kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış patlıcan görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine yorulur.

Rüyada patlıcan közlemesi görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments