Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış patlıcan görmek

Rüyada haşlanmış patlıcan görmek

Rüyada haşlanmış patlıcan görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, hoşgörülü biri olunacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada haşlanmış patlıcan gördüyseniz:

  • Olan biteni öğrenmek için daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada haşlanmış patlıcan görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış et yediğini görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, düşmanların çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada haşlama tavuk görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada haşlanmış kırmızı et görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada haşlanmış börülce görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada haşlama et görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış soğan görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalettir.

Rüyada haşlanmış mercimek görmek malının da hiç olacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments