Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan yemeği yemek

Rüyada patlıcan yemeği yemek

Rüyada patlıcan yemeği yemek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, geçim derdinden kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan yemeği yemek gördüyseniz:

  • Huzur ortamını sağlamak için sakin kalmak gerekiyor.

Rüyada patlıcan içi yemek bekarsa evleneceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlıcanlı börek yemek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada etli patlıcan yemeği görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, zahmete ve derde düşeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına inanılır.

Rüyada patlıcan közlemesi yemek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işarettir.

Rüyada patlıcan salatası yemek zor durumlara düşeceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine inanılır.

Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızarmış patlıcan yemek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına rivayet eder.

Rüyada acı patlıcan yemek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, rahatlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments