Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan pişirdiğini görmek

Rüyada patlıcan pişirdiğini görmek

Rüyada patlıcan pişirdiğini görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına delalet eder.

Rüyada patlıcan pişirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaklaşım biçiminizi değiştirmeniz kontrolü ele almanız anlamına gelebilir.

Rüyada patlıcan pişirmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada közde patlıcan pişirmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, en tepkedeki kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan pişirdiğini görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada patlıcan karnıyarık görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına yorulur.

Rüyada etli patlıcan yemeği görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işaret eder.

Rüyada patlıcan satın almak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine alamet eder.

Rüyada patlıcan ekmek görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına inanılır.

Rüyada mor patlıcan görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments