Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bostan patlıcanı görmek

Rüyada bostan patlıcanı görmek

Rüyada bostan patlıcanı görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, fikirlerinin çatışacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rızkının kesileceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kendi işine kavuşacağına işarettir.

Rüyada bostan patlıcanı gördüyseniz:

  • Size ters gelen olaylara katılımda bulunmak zorunda değilsiniz.

Rüyada bostan patlıcanı görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, eşlerin boşanacağına işarettir.

Rüyada patlıcan bostanı görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına rivayet eder.

Rüyada ekili bostan görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işaret eder.

Rüyada bostan yemek prestij kazanılacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına delalettir.

Rüyada bostana girmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına tabir olunur.

Rüyada bostanda salatalık görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bostan görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bostan görmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments