Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına kurşun sıkıldığını görmek

Rüyada kafasına kurşun sıkıldığını görmek

Rüyada kafasına kurşun sıkıldığını görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kafasına kurşun sıkıldığını gördüyseniz:

  • Bir boğanın unutkanlığı ciddidir.

Rüyada kafasına kurşun sıkıldığını görmek sağlığını da kaybedeceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işaret eder.

Rüyada kendine kurşun sıkıldığını görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, parasız günler geçireceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada üzerine kurşun sıkıldığını görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağına kurşun sıkıldığını görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada kafasına silah sıkıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, istemediği halde borçlanacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kafasına sıkılmak eğitim hayatında başarıların artacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı kaynakların tükeneceğine işarettir.

Rüyada birisi tarafından boğazı sıkılmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments