Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazı sıkılmak

Rüyada boğazı sıkılmak

Rüyada boğazı sıkılmak sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, Allah katında yükseleceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada boğazı sıkılmak gördüyseniz:

  • Bir haber veya posta olabilir.

Rüyada boğazı sıkılmak hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada birinin boğazının sıkıldığını görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada birisi tarafından boğazı sıkılmak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine tabir olunur.

Rüyada boğazınızın sıkıldığını görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada boğazının sıkıldığını görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazın sıkıldığını görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlamak sıkılmak geleceğin güzel olacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynunun sıkıldığını görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments