Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine kurşun sıkıldığını görmek

Rüyada kendine kurşun sıkıldığını görmek

Rüyada kendine kurşun sıkıldığını görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, akıllı adımlar atacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına yorulur.

Rüyada kendine kurşun sıkıldığını gördüyseniz:

  • Basamakları birer birer çıkmaya çalışmalı, en tepeye ulaşmak için aceleci davranmamalısınız.

Rüyada ayağına kurşun sıkıldığını görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasına kurşun sıkıldığını görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine kurşun sıkıldığını görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada üzerine kurşun sıkıldığını görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, işlerinin günden güne açılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine delalettir.

Rüyada içinin sıkıldığını görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, malların çoğalacağına yorulur.

Rüyada boğazınızın sıkıldığını görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada parfüm sıkıldığını görmek eşinden yana huzurlu olacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Rüyada içi sıkılmak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments