Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine kurşun sıkıldığını görmek

Rüyada üzerine kurşun sıkıldığını görmek

Rüyada üzerine kurşun sıkıldığını görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada üzerine kurşun sıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru ilerleyip ilerlemediğiniz ya da işlerin yolunda olup olmadığı hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Rüyada kafasına kurşun sıkıldığını görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ayağına kurşun sıkıldığını görmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine kurşun sıkıldığını görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine yorulur.

Rüyada üzerine kurşun sıkıldığını görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine yorulur.

Rüyada içinin sıkıldığını görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kafasına sıkılmak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynunun sıkıldığını görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine yorulur.

Rüyada memesinin sıkıldığını görmek kişisel kavgaların son bulacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments