Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paspas yıkamak

Rüyada paspas yıkamak

Rüyada paspas yıkamak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, sorunların çözüm bulacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada paspas yıkamak gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada paspas yıkamak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kapıda paspas görmek şansının döneceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalettir.

Rüyada temiz paspas görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet eder.

Rüyada paspas silkelemek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada paspas almak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kapı paspası görmek borçlarının kapanacağına, maddi olarak zarar edeceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada yer paspası görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada paspas yaptığını görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments