Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah paspas görmek

Rüyada siyah paspas görmek

Rüyada siyah paspas görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah paspas gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz.

Rüyada siyah paspas görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yer paspası görmek variyetini çoğaltacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, ticarette ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada banyo paspası görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine alamet eder.

Rüyada halı paspas görmek hayallerinin gerçek olacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada paspas görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada paspas çekmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine tabir olunur.

Rüyada paspas satın almak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada banyo paspas görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, gerçek mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments