Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak paspas görmek

Rüyada ıslak paspas görmek

Rüyada ıslak paspas görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ıslak paspas gördüyseniz:

  • Gönüllü yardımlarınız ileride size de, yeni iş alanlarının veya iş birliklerinin yolunu açabilir.

Rüyada ıslak paspas görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hayallerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada paspas satın almak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyo paspas görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz paspas görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Rüyada paspas silkelemek çok hayırlı şeylere, bir koyduğu işten üç alacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada paspas yapmak kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil paspas görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı paspası görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments