Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paspas sermek

Rüyada paspas sermek

Rüyada paspas sermek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada paspas sermek gördüyseniz:

  • Size ihtiyacınız olmayan harcamalar yaptırabilecek kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada paspas sermek kişinin rahat edeceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada paspas görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada paspas yıkamak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıda paspas görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada paspas almak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına inanılır.

Rüyada örgü paspas görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işarettir.

Rüyada paspas satın almak uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine delalettir.

Rüyada paspas çekmek bir bebek sahibi olunacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments