Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli paspas görmek

Rüyada kirli paspas görmek

Rüyada kirli paspas görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yanlış seçimler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kirli paspas gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz ya da niyetleriniz konusunda açık davranmamanız ilişkilerde sorun yaratabilir.

Rüyada kirli paspas görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalet eder.

Rüyada banyo paspas görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı önü paspası görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına inanılır.

Rüyada kapı paspası görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil paspas görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada paspas çekmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazançsız işler peşinde olmaya alamet eder.

Rüyada beyaz paspas görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyo paspası görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments