Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı önü paspası görmek

Rüyada kapı önü paspası görmek

Rüyada kapı önü paspası görmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, iş kaybı yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada kapı önü paspası gördüyseniz:

  • Zor ya da sıkıcı bir yolculuk yapmanız mümkündür.

Rüyada kapı önü paspası görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, ünleneceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalettir.

Rüyada kapı paspası görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kapıda paspas görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, bazen fakirlik görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada örgü paspas görmek uzun bir ömre sahip olunacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına inanılır.

Rüyada paspas silkelemek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada paspas satın almak haneye dertlerin gireceğine , başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, rahatın ve konforun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada banyo paspası görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada paspas yıkamak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments