Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine jilet vermek

Rüyada birine jilet vermek

Rüyada birine jilet vermek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, işlerin iyiye gideceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine jilet vermek gördüyseniz:

  • Hangisinin sıkıntı doğuracağı değil, hangisinin sizin için daha faydalı olacağı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kola jilet atmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, ayıplanacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına alamet eder.

Rüyada jiletle bacak almak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından jilet çıkarmak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada jiletle sakal traşı olmak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, zorlukların geride kalacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine jilet vermek parasının üstüne para ekleyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına alamet etmektedir.

Rüyada paslı jilet görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı işaret eder.

Rüyada jiletle tüylerini almak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments