Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerde siğil görmek

Rüyada ellerde siğil görmek

Rüyada ellerde siğil görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, zorlukların artacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerde siğil gördüyseniz:

  • Öfkeli çıkışlar aksi tepkilere neden olabilir.

Rüyada elinde siğil görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerde siğil görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerinde siğil görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, üzerinde kafa yoracağına yorulur.

Rüyada elinde siğil çıktığını görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde siğil görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siğil görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine delalettir.

Rüyada vücutta siğil görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, çok büyük yenilikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada ayağında siğil görmek çok büyük adımlar atacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, fakirlerin güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments