Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış gümüş yüzük görmek

Rüyada kırılmış gümüş yüzük görmek

Rüyada kırılmış gümüş yüzük görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada kırılmış gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaşanıyorsa toz duman yatışmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada kırılmış gümüş yüzük görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzüğün kırıldığını görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzüğün kırılmasını görmek gereken sabrı göstereceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi taşlı gümüş yüzük görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük toplamak yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki gümüş yüzük görmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına alamet eder.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, hastalıkların kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments