Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının olmadığını görmek

Rüyada kapının olmadığını görmek

Rüyada kapının olmadığını görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, lüks içinde olacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kapının olmadığını gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan birçok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada kapının olmadığını görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, mali sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvaletin kapısının olmadığını görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin kapısının olmadığını görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnaklarının olmadığını görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, stresini atacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına inanılır.

Rüyada ayakların olmadığını görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına inanılır.

Rüyada üst dişlerin olmadığını görmek maddi sıkıntıların biteceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına delalet eder.

Rüyada hamile olup olmadığını görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven olmadığını görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments