Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının avret yerini yalamak

Rüyada kadının avret yerini yalamak

Rüyada kadının avret yerini yalamak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine inanılır.

Rüyada kadının avret yerini yalamak gördüyseniz:

  • Zorlu yollardan gitmek yerine, farklı planlar üretmeniz gerekiyor.

Rüyada kadının avret yerini yalamak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine inanılır.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, küslüklerin biteceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın avret yerini görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına inanılır.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada kadın avret yeri görmek yeni bir makama sahip olunacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, maddi olanakların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının avret yerini öpmek rakiplerin oyununa gelineceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments