Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarını saymak

Rüyada parmaklarını saymak

Rüyada parmaklarını saymak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, sevgisinin artacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada parmaklarını saymak gördüyseniz:

  • Bazı sorunlar imajınıza zarar verebilir veya toplum içerisindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilir.

Rüyada parmak saymak çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada parmaklarını saymak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada parmakla saymak düşmanlarını bile affedeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, amacına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı para saymak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven saymak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, mevki kazanacağına işarettir.

Rüyada para bulmak ve saymak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalettir.

Rüyada bozuk demir para saymak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın para saymak mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments