Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak saymak

Rüyada parmak saymak

Rüyada parmak saymak rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hayırlı işlere girişileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada parmak saymak gördüyseniz:

  • Bir çok başarılı çalışma gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada parmak saymak vefakar bir insan olunacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, uzun yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada parmaklarını saymak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmakla saymak işlere burnunu sokan insanlar olacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına delalettir.

Rüyada madeni para saymak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada demetle para saymak küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk demir para saymak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada imanın şartlarını saymak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada çok para saymak kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments