Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakla saymak

Rüyada parmakla saymak

Rüyada parmakla saymak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, daha çok dünya malı edineceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmakla saymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yıldızınız parlıyor.

Rüyada parmakla saymak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarını saymak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada parmak saymak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanları saymak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, hayatının zorlaşacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun saymak olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz saymak yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalettir.

Rüyada sayı saymak başarılarının devamlı olacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına yorulur.

Rüyada bilezik saymak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments