Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven saymak

Rüyada merdiven saymak

Rüyada merdiven saymak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, helal rızka kavuşacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven saymak gördüyseniz:

  • Hayatınıza girmek isteyen ısrarcı kişiler olabilir.

Rüyada merdiven saymak zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada madeni para saymak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada geri saymak ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına delalet eder.

Rüyada dakika saymak ele geçen kazancın azalacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada parmaklarını saymak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulur.

Rüyada demetle para saymak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zaman saymak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta saymak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments