Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarını kınalı görmek

Rüyada parmaklarını kınalı görmek

Rüyada parmaklarını kınalı görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada parmaklarını kınalı gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada parmaklara kına yakmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına delalet eder.

Rüyada parmaklarına kına yakmak kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada parmakları kınalı görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada parmaklarda kına görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, alim insanlardan sayılacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine işarettir.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, deşarj olacağına işaret eder.

Rüyada parmaklarında kına görmek daha fazla gelir elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına kına yakmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments