Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarında kına görmek

Rüyada parmaklarında kına görmek

Rüyada parmaklarında kına görmek adının ve şanının yürüyeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, destek göreceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarında kına gördüyseniz:

  • Yolculuk yapmanız ya da yolculuk özlemleri duymanız olasıdır.

Rüyada parmaklarına kına yakmak çözüm yolları bulamayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarını kınalı görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, şansının her zaman yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarına kına sürmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada parmaklara kına yakmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağa kına yakmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments