Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük parmağına kına yakmak

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, başarı için fırsatların artacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada parmaklara kına yakmak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların üst üste geleceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine alamet eder.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak ortak edineceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalet eder.

Rüyada parmaklarına kına yakmak maddi anlamda güçleneceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, işinden evine gidip geleceğine tabir olunur.

Rüyada parmağına kına yakmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa kına yakmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments