Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağına kına yakmak

Rüyada parmağına kına yakmak

Rüyada parmağına kına yakmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağına kına yakmak gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılması sizi çok fazla endişelendirmesin.

Rüyada parmaklarına kına yakmak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Rüyada parmağına kına yakmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, umutlarının yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine rivayet eder.

Rüyada parmağa kına yakmak hikmete kavuşacağına, elinin döneceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalettir.

Rüyada parmaklara kına yakmak başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine tabir olunur.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine işaret eder.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak çok iyi işler ortaya konacağına, hayırlı ve güzel olacağına, rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada saçını kına yakmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments