Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarına kına yakmak

Rüyada parmaklarına kına yakmak

Rüyada parmaklarına kına yakmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, ticaretinin genişleyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarına kına yakmak gördüyseniz:

  • Aşk, romantizm, yeni arkadaşlık ilişkileri, yardımı dokunacak iş birlikleri ön plana çıkabilir.

Rüyada parmağa kına yakmak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak çok büyük maddi zarara uğrayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalettir.

Rüyada parmaklarına kına yakmak sevinç dolu haberler alacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, daha rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak varolan borçların yakında ödeneceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada parmağına kına yakmak kazancının günden güne arttıracağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına inanılır.

Rüyada parmaklara kına yakmak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, mutlu günlerin yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada ele ayağa kına yakmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments