Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklara kına yakmak

Rüyada parmaklara kına yakmak

Rüyada parmaklara kına yakmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, şansın yaver gideceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Rüyada parmaklara kına yakmak gördüyseniz:

  • Ani tepki, hareket veya sözler ileride pişmanlık yaratabilir.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalet eder.

Rüyada parmaklarına kına yakmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklara kına yakmak endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına kına yakmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak rüya sahibinin uyarı alabileceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine inanılır.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına yorulur.

Rüyada parmağa kına yakmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek eline kına yakmak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments