Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakları kınalı görmek

Rüyada parmakları kınalı görmek

Rüyada parmakları kınalı görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, birikim yapılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada parmakları kınalı gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarınızın sizi hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısınız.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada parmaklarında kına görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, maddi sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarda kına görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada parmaklarını kınalı görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Rüyada parmaklara kına yakmak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kendisi için mal mülk alacağına yorulur.

Rüyada parmaklarına kına sürmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada parmakları kınalı görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada parmağa kına yakmak üzüleceğine, yıpranacağına, haksızlık yapmayacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments