Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarda kına görmek

Rüyada parmaklarda kına görmek

Rüyada parmaklarda kına görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarda kına gördüyseniz:

  • En güvendiğiniz durumlarda bile tökezleyebilirsiniz.

Rüyada parmağına kına yakmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarına kına yakmak övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, dinde tartışmaya delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarda kına görmek rahatının ve gelirinin artacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına delalet eder.

Rüyada parmaklara kına yakmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yüzünün de güleceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada parmakları kınalı görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret eder.

Rüyada parmaklarına kına sürmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments