Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarını çıtlatmak

Rüyada parmaklarını çıtlatmak

Rüyada parmaklarını çıtlatmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, evlerin ayrılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarını çıtlatmak gördüyseniz:

  • Size veya işinize karışan kişiler olabilir, çok fazla üzerinde durmamalısınız.

Rüyada parmakları çıtlatmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak çıtlatmak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarını çıtlatmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekirdek çıtlatmak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine yorulur.

Rüyada parmak kopmuş görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada parmağa ip bağlamak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına inanılır.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, anne duasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil pardesü giydiğini görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments