Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak kopmuş görmek

Rüyada parmak kopmuş görmek

Rüyada parmak kopmuş görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına işarettir.

Rüyada parmak kopmuş gördüyseniz:

  • Tartışarak zaman kaybetmek yıpratıcı durabilir, kendinizi iyi hissettiğiniz şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada parmağı delik çorap görmek kazancın gittikçe artacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına rivayet eder.

Rüyada parmaktan diken çıkarmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmakta altın yüzükler görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına delalet eder.

Rüyada parmak kesmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, atılım yapacağına yorulur.

Rüyada sarı pardesü giymek anne baba duası alınacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına delalet eder.

Rüyada ayakta fazla parmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına işarettir.

Rüyada baş parmağı kesmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments