Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak çıtlatmak

Rüyada parmak çıtlatmak

Rüyada parmak çıtlatmak işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, huşu içinde devam edeceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada parmak çıtlatmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya maddi konuları içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada parmaklarını çıtlatmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada parmakları çıtlatmak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına yorulur.

Rüyada parmak çıtlatmak tartışmalı durumların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekirdek çıtlatmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine inanılır.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet eder.

Rüyada baş parmağını görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada orta parmakta alyans görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada parmakların olmadığını görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, kalp kıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments